Skip to main content

Σπυριδοπούλου στο superbasket: «Το κλειδί ήταν το πάθος και η θέληση στην άμυνα»

Στον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός αμύνθηκε στο ντέρμπι του ΣΕΦ στάθηκε η Άννα Σπυριδοπούλου που μετά το ματς μίλησε στο superbasket για τη μεγάλη νίκη των ερυθρόλευκων. 

Η Άννα Σπυριδοπούλου είχε πολύ καλή απόδοση σε ακόμα ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η Ελληνίδα φόργουορντ με την άμυνά της έκλεισε πολλούς διαδρόμους, ενώ είχε και συνεισφορά στο σκορ.

Η έμπειρη παίκτρια έμεινε στο παρκέ για 24 αγωνιστικά λεπτά, έχοντας 5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να πάρει τη μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο superbasket η Άννα Σπυριδοπούλου:

Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι; Είναι λάθος η «αίσθηση» ότι το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά;

«Η αλήθεια είναι ότι ξέρουμε πως αυτά τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό κρύβουν κάποιες παγίδες. Είναι τελικοί! Δύσκολα ματς. Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά.

Δώσαμε ΟΛΟ μας το «είναι» και θεωρώ ότι το κλειδί ήταν το πάθος και η όρεξη που είχαμε πρώτα για την άμυνα. Είναι πολύ σημαντικό. Ήμασταν λίγο άστοχες αλλά με την άμυνά μας καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Όπως ειπώθηκε, το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά γιατί χαλαρώσαμε λίγο στο τέλος. Είναι μια πολύ καλή νίκη για μας! Μια πολύ καλή στιγμή.

Περάσατε ένα διάστημα που τα πράγματα δεν πήγανε όπως θα θέλατε. Στο ντέρμπι μπήκατε με το μαχαίρι στα δόντια; Τι συνέβη; Τι προετοιμασία έγινε;

Για να είμαι ειλικρινής τόσο εμένα, όσο και τις συμπαίκτριές μου, μας πλήγωσε πολύ η ήττα στο Κύπελλο.

Όμως τα βάλαμε κάτω και είδαμε τα λάθη μας! Είδαμε καθαρά τι πήγε στραβά…

Είπαμε ότι θα δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο γιατί ο Ολυμπιακός έχει μάθει να πρωταγωνιστεί.

Αφήσαμε πίσω τον αποκλεισμό και είπαμε ότι πάμε για το πρωτάθλημα. Έγινε μια αρχή! Έχουμε όμως μπροστά μας πολύ κρίσιμα παιχνίδια, πολύ δύσκολα ματς σε μια πολύ «καυτή» έδρα. Το καλό όμως είναι ότι πλέον έχουμε το προβάδισμα και την πρώτη νίκη…».