Skip to main content

Α1 Γυναικών – Συνέχεια σε Play Offs και Play Out

Με παιχνίδια, τόσο για τα Play Offs όσο και για τα Play Out, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Στο «Π. Γιαννακόπουλος» ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ελευθερία Μοσχάτου, με τις «πράσινες» να προηγούνται ήδη με 2-0 στην σειρά και να ψάχνουν την… σκούπα, που θα τους δώσει το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος, εκεί που ήδη περιμένει ο Ολυμπιακός.

Για τις θέσεις 5-8, η Νίκη Λευκάδας υποδέχεται τον Πρωτέα Βούλας, με την ομάδα των επτανήσων, που προηγείται ήδη με 2-0, να θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, φτάνοντας στο πολυπόθητο 3-0 και την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Όσον αφορά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΑ Χανίων, ο «δικέφαλος», όντας πίσω με 0-2, ψάχνει την ολική επαναφορά, με αρχή το παιχνίδι της Πυλαίας.

Δράση, όμως, έχουμε και στα Play Out,  με τον Παναθλητικό να υποδέχεται τον Εύνικο και την ομάδα των Συκεών να ψάχνει το 2-2 που θα στείλει την σειρά σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι. Αντίθετα, αν ο Εύνικος, μετά την προ ημερών νίκη του στο κλειστό της Ζωφριάς, επικρατήσει και στις Συκιές, τότε θα εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και θα στείλει τον Παναθλητικό στην Α2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Play Off

Π. Γιαννακόπουλος 18.30 Παναθηναϊκός-Ελευθερία Μ. Σκαλτσής-Γαρίνη-Σπυρόπουλος (Μωϋσιάδης)

Λευκάδας 15.00 Νίκη Λευκάδας-Πρωτέας Βούλας Κωνσταντινίδου-Μαρινάκης-Μακρόπουλος (Κανελλόπουλος)

ΠΑΟΚ 14.00 ΠΑΟΚ-ΟΑ Χανίων Ελευθεριάδης Πλ.-Κατωτικίδης-Χατζηχαρίσης (Πολυχρονίδης)

Play Out

Επταπυργίου 19.00 Παναθλητικός-Εύνικος Ταρενίδης Σ.-Χατζημπαλίδης-Πράττος (Παπαδόπουλος Ν.)