Skip to main content

Euroelague women – Δύσκολο έργο στην Μπολόνια για τον Ολυμπιακό

Συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τον Ολυμπιακό, με τις «ερυθρόλευκες» να δοκιμάζονται στην Μπολόνια, απέναντι στην Βίρτους (21:30), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της Euroleague women.

Η ομάδα του Πειραιά προέρχεται από την πρώτη φετινή της νίκη στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, χαρά, όμως, η οποία μετριάστηκε λίγα 24ωρα αργότερα, από την ήττα από τον Παναθηναϊκό, για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί, στην έδρα της ιταλικής ομάδας.

«Μετά από ένα αντικειμενικά κακό εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού, που δε βγάλαμε αντίδραση και εγωισμό μετά τον αποκλεισμό του Κυπέλλου, συνεχίζουμε με ένα εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι εναντίον της Μπολόνια, για την EuroLeague. Και η Μπολόνια διαφορετική και πλήρης σε σχέση με το εντός έδρας παιχνίδι στο ΣΕΦ, που παρατάχθηκε χωρίς τρεις βασικές παίκτριες. Δεν έχουμε τη πολυτέλεια να σκεφτόμαστε τι πήγε η δε πήγε καλά, πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε στους τελευταίους μήνες που απομένουν και το σημαντικότερο, να παλέψουμε κάθε παιχνίδι. Η χρονιά εξελίσσεται ιδιαίτερη και δύσκολη, όμως πρέπει να βγάλουμε χαρακτήρα», δήλωσε ο Θάνος Νίκλας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ενώ από την πλευρά της η Άννα – Νίκη Σταμολάμπρου πρόσθεσε:

«Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε την Μπολόνια σε μια εκτός έδρας αναμέτρηση, για την συνέχεια της EuroLeague. Η Μπολόνια είναι μια εξαιρετική ομάδα, που παίζει ιδιαίτερα καλά στην έδρα της, διαθέτει στο ρόστερ της αθλήτριες με εμπειρία. Εμείς, μετά το κακό αποτέλεσμα πριν από δυο μέρες, για το πρωτάθλημα, έχουμε δει τα λάθη μας και έχουμε εστιάσει στην αμυντική μας λειτουργία. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε κομμάτια της τακτικής μας και του παιχνιδιού μας γενικότερα. Θα παλέψουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη».