Skip to main content

Αθηναϊκός: «Όποιοι προχώρησαν σε αυτή την πράξη, ευχόμαστε να το έχουν μετανιώσει» (pic)

Με ανάρτηση του στα social media, ο Αθηναϊκός ενημέρωσε και επίσημα για την κλοπή του ευρωπαϊκού κυπέλλου του 2010, καθώς επίσης και τις μπάλες του τελικού αλλά και ακόμα τρία τρόπαια που είχε κερδίσει η ομάδα την συγκεκριμένη περίοδο.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες της ομάδας του Βύρωνα, παραθέτουν και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, στο οποίο μπορεί να καλέσει όποιος γνωρίζει κάτι το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην εύρεση των τροπαίων.

Αναλυτικά:

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την ομάδα μας με την επιστροφή στο γήπεδο μας από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, ανακαλύψαμε ότι τα γραφεία μας είχαν παραβιαστεί και είχαν κλαπεί τόσο το Ευρωπαϊκό Κύπελλο του 2010, όσο και άλλα 3 κύπελλα που είχε κερδίσει η ομάδα μας εκείνη την περίοδο, μαζί με τις μπάλες του Ευρωπαϊκού τελικού οι οποίες ήταν υπογεγραμμένες από τις παίκτριες της ομάδας. Τα τρόπαια δεν έχουν καμία χρηματική αξία, έχουν όμως τεράστια συναισθηματική και συμβολική αξία για το σωματείο και για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ. Όποιοι προχώρησαν σε αυτή την πράξη, ευχόμαστε να το έχουν μετανιώσει και να αποφασίσουν να τα επιστρέψουν. Όποιος μπορεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει στο 6944717241, θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.