Skip to main content

Νίκλας: «Να δείξουμε ότι έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας»

Επιστροφή στην δράση για τον Ολυμπιακό, μετά την διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, με τις νταμπλούχες Ελλάδας να δοκιμάζονται στον Εύοσμο, απέναντι στον Παναθλητικό, για την 12η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες», με τον Θάνο Νίκλα στον πάγκο τους, μετά την υποχρεωτική άδεια στην οποία βρίσκεται ο Μάρτιν Ζίμπαρτς, θέλουν να επιστρέψουν με την νίκη από την Θεσσαλονίκη, για να διατηρήσουν το αήττητο τους στο πρωτάθλημα, αλλά και για να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από το Final Four του κυπέλλου Γυναικών, στο ματς του ΣΕΦ απέναντι στον Παναθηναϊκό.  

 «Προερχόμαστε από μια σκληρή ήττα στο Κύπελλο, με τον Παναθηναϊκό. Παίζουμε το ένατο παιχνίδι μας αυτό το μήνα και σίγουρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας και μας αξίζει να παίξουμε καλύτερα και πιο ομαδικά. Θέλουμε να διορθώσουμε τις λεπτομέρειες και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι εκτός έδρας εναντίον του Παναθλητικού. Πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και είμαι σίγουρος, ότι θα καταφέρουμε σύντομα να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε», δήλωσε ο Νίκλας στο olympiacossfp.gr.