Skip to main content

Ολυμπιακός – Με ΠΑΟΚ για το 9Χ9

Το αήττητο του στην Α1 Γυναικών θέλει να διατηρήσει ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (3/12, 15:30) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα χρησιμεύσει και ως πρόβα τζενεράλε, ενόψει του ματς της Τετάρτης με την Βίρτους Μπολόνια, για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

«Είχαμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην αρχή της σεζόν. Για αυτό και περιμένουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη, προσπαθώντας να βελτιώσουμε το ομαδικό μας παιχνίδι, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση», δήλωσε ο Μάρτινς Ζίμπαρτς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Πειραιά, ενώ από την πλευρά της, η Μέγκαν Γκούσταφσον πρόσθεσε:

«Στο προηγούμενο ματς με τον Πρωτέα, η ομάδα μας έκανε καλή δουλειά, ήταν επιθετική και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι μετά τη διακοπή, κάτι που είναι πάντα δύσκολο. Τώρα, αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ, μια καλή ομάδα, με την οποία παίξαμε στο ξεκίνημα της σεζόν, για το Κύπελλο. Ήταν το πρώτο μου ματς στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά, παίζουμε για το πρωτάθλημα, είναι μία ακόμη πρόκληση για εμάς και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες, ώστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».