Skip to main content

Ζίμπαρτς και Σύρρα: «Να συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως και πριν τη διακοπή»

Με εκτός έδρας αναμέτρηση συνεχίζει της υποχρεώσεις της η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, με τους Μάρτινς Ζίμπαρτς και Ελένη Σύρρα να κάνουν δηλώσεις. 

Οι ερυθρόλευκες παίζουν στη Βούλα κόντρα στον τοπικό Πρωτέα, με το παιχνίδι να διεξάγεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών και να γίνεται την Τετάρτη 30/11 στις 20:30.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρτινς Ζίμπαρτς:

«Μετά τη διακοπή που είχαμε, λόγω των Εθνικών ομάδων, στοχεύουμε να ξαναβρούμε γρήγορα το ρυθμό μας και να παρουσιάσουμε ξανά την εικόνα που δείχναμε πριν από αυτό το… διάλειμμα.

Η ομάδα μας συνεχίζει με ενθουσιασμό την πορεία της και βήμα-βήμα, στοχεύουμε να πετυχαίνουμε κάθε στόχο που έχουμε θέσει. Στόχος μας, λοιπόν, είναι η νίκη την Τετάρτη».

Οι δηλώσεις της γκαρντ των Πειραιωτισσών, Ελένης Σύρρα:

«Επιστρέφουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά τη διακοπή. Κάναμε εξαιρετικές προπονήσεις αυτές τις ημέρες, για να ακολουθήσουμε τους ρυθμούς των κοριτσιών που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες και θα αγωνιστούμε, όπως πάντα, με συγκέντρωση και σοβαρότητα κόντρα στον Πρωτέα.

Ο στόχος μας είναι ένας, πάντα η νίκη. Θέλουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, γιατί ακολουθεί ένας δύσκολος Δεκέμβρης, με πολλά παιχνίδια».