Skip to main content

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την απόκτηση της Ευγενίας Κολλάτου

Την απόκτηση της Ευγενίας Κολλάτου ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα της η Ευγενία Κολλάτου. Στις 17/5 ανακοινώθηκε επίσημα από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η αθλήτρια διέβλεψε ότι δε θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής και αυτό γιατί αποκτήθηκαν τόσο η Πηνελόπη Παυλοπούλου, όσο και η Διονυσία Αλεξανδρή.

Έτσι λαμβάνοντας υπόψιν της τα παραπάνω δεδομένα, η 24χρονη, δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα της στις «πράσινες». Την Παρασκευή στις 24/6 ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτησή της, με την Ελληνίδα γκαρντ να επαναπατρίζεται τελικά για τις «ασπρόμαυρες», αγωνιζόμενη υπό τις οδηγίες του κόουτς Άγγελου Αγγελίδη.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, η Κολλάτου αγωνίστηκε στη γερμανική λίγκα με τη φανέλα της ομάδας του Ντίσελντορφ, όπου και κατέγραψε 18 συμμετοχές. Σε αυτές σημείωσε 7.6 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.5 κλέψιμο κατά μέσον όρο. Ακόμα, στο σουτ είχε 35.2% εντός παιδιάς και 78.6% στις ελεύθερες βολές.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κολλάτου ως παίκτρια του ΠΑΟΚ:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ φέτος. Εύχομαι πρωτίστως να έχουμε υγεία ώστε να μπορέσουμε να αποδώσουμε τα μέγιστα στο γήπεδο»