Skip to main content

Γεωργία Δαμουλάκη: Η ΜVΡ και πρώτη σκόρερ του Πανελλήνιου Νεανίδων

Ο Μιχάλης Κυριακάκης κάνει αναφορά στην ΜVP και κορυφαία σκόρερ του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων.

Η ανάρτηση αναλυτικά: "Γεωργία Δαμουλάκη .  

Η αθλήτρια η οποία αναδείχθηκε ΜVΡ και πρώτη σκόρερ, ενώ συμπεριληφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην καλύτερη πεντάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων!
Το κορίτσι ήρθε από την Α.Ε Γαλατσίου, που έχει βγάλει τόσα ταλέντα, στην Ηλιούπολη, δουλεψε πολύ όπως μου είπαν οι άνθρωποι της, κάνοντας την μακρινή απόσταση καθημερινά και είδε τα πρώτα αποτελέσματα.
Δύο πρωταθλήματα νεανίδων και συμμετοχή ως βασική στην εθνική ομάδα στο ευρωπαϊκό challenger U18 της Κρήτης. Παράλληλα συμμετείχε στην πολυ καλή πορεία της πρώτης ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2, καθώς ο ΓΣΗ δίνει σημαντικό αγωνιστικό χρόνο σε κορίτσια από το τμήμα των νεανίδων.
Έτσι φόρτωσε αγώνες και εμπειρίες από όλη αυτή την διαδικασία κάτι που δυστυχώς λείπει πολύ από τις μικρές αθλήτριες .
Για την νέα σεζόν αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην Α1 και την Ελευθερία Μοσχάτου η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη.
Φαντάζομαι για ένα νεαρό κορίτσι το δέλεαρ των ανωτέρω είναι μεγάλο.
Παράλληλα θα έχει την δυνατότητα να κάνει και άλλη διάκριση σαν νεάνιδα, αν ενισχύσει την αντίστοιχη ομάδα της Ελευθερίας η οποία έχει αρχίσει δουλειά με στόχο την διάκριση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ και όνειρο υποθέτω την συμμετοχή σε ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Ο δρόμος για την 17χρονη ποιντ γκαρντ λοιπόν τώρα ξεκινάει, είναι μακρύς και στο χέρι της να φτάσει ψηλά.
Η δική μας ευχή ναναι γερή, να εκπληρώσει τα όνειρα της και να την δούμε στην εθνική Ελλάδος γυναικών που πρέπει να είναι ο στόχος κάθε νεαρής αθλήτριας".
 
Δείτε το σχετικό ποστ: