Skip to main content

Απόλλων Πτ.-Γ.Σ. Κρόνος 47-48: Με νικητήριο καλάθι της Γεωργακοπούλου

 Ο Γ.Σ. Κρόνος νίκησε την Απόλλωνα Πτολεμαίδας με 48-47 σε ένα ματς, το οποίο είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ και ωραίο θέαμα, ενώ κρίθηκε με το νικητήριο καλάθι της Ευανθίας Γεωργακοπούλου.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στα πρώτα λεπτά, με τον Απόλλων Πτολεμαίδας να σημειώνει πέντε σερί πόντους στα τελευταία λεπτά και να είναι μπροστά με τρεις πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου (15-12). Η ομάδα από την Δυτική Μακεδονία είχε τον πρώτο λόγο και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Παρότι ο Γ.Σ. Κρόνος μάζεψε την διαφορά και μείωσε, ο Απόλλων Πτολεμαίδας προηγήθηκε με έντεκα πόντους στο τέλος του ημιχρόνου (35-24). 

 Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, η ομάδα του ΓΣ Κρόνου έπαιξε πιο αποτελεσματικά και κατάφερε να κάνει ένα επί μέρους σκορ 11-4, κάτι που είχε ως συνέπεια να ανατραπούν οι συνθήκες του αγώνα και να προηγηθεί με τέσσερις πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου (39-35). Το ματς εξελίχθηκε σε θρίλερ στην τέταρτη περίοδο και τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, αφού η Ευανθία Γεωργακοπούλου με δίποντο πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος, χάρισε την νίκη στην ομάδα της, διαμορφώνοντας το τελικό 48-47. 

Τα δεκάλεπτα: 15-12, 35-24, 39-35, 47-48

Από τον Απόλλωνα Πτολεμαίδας ξεχώρισε η Χωλοπούλου με 21 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τις Δίπλαρη και Σαρβάνη να έχουν από εφτά πόντους έκαστος. Από τον Γ.Σ Κρόνο διακρίθηκαν οι Γεωργακοπούλου (10ρ.) και Μπλιθικιώτη με 14 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

   Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.