Skip to main content

Τώρα θυμήθηκαν το μπάσκετ γυναικών και τρέχουμε

Με αφορμή την διαδικτυακή μετάδοση του πρώτου τελικού του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ο Μιχάλης Κυριακάκης μιλά για την απουσία της ΕΡΤ από τα μεγάλα γυναικεία μπασκετικά γεγονότα.

Αναλυτικά:

Τώρα που θίγονται οι μεγάλοι θυμήθηκαν όλοι την ΕΡΤ και την απαξίωση του μπάσκετ γυναικών...

Σίγουρα αυτό το ξεφτιλικι στο φινάλε δεν τιμάει κανέναν.

Προσωπικά φωνάζω χρόνια και πιο πρόσφατα όταν η δημόσια τηλεόραση δεν έδειξε το φάιναλ φορ του κυπέλλου στα Χανιά παρότι υπήρχαν και Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός...που όμως για ανεξήγητο λόγο ούτε καν διαμαρτυρήθηκαν!

Δεν έδειξε το ν κρίσιμο αγώνα της Εθνικής γυναικών με την Βουλγαρία που με δραματικό τρόπο πήρε το εισιτήριο για το Eurobasket ...

Και γενικά έχει να δείξει αγώνα μεταξύ ελληνικών ομάδων... έχω ξεχάσει πόσα χρόνια!

Φωνάζω χρόνια πως η ΕΟΚ  έδωσε πακέτο τις μεταδόσεις στην ΕΡΤ για να το κάνει πιο δελεαστικό, παρότι ήταν γνωστό ότι το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η εθνική ανδρών και το κύπελλο ανδρών.

Χωρίς καμία διαπραγμάτευση και δέσμευση για το μπάσκετ γυναικών, την Α2 ανδρών κλπ

Ο λόγος προφανής ...

Και κάτι τελευταίο....Ποιός από τους εμπλεκόμενους προέβλεψε πριν το αγώνα πως θα αντιμετωπιστεί μια οριακή φάση όπως αυτή στο φινάλε;;;

Τέλος οι διαιτητές γιατί προσέφυγαν στην livestreaming μετάδοση καθώς δεν προβλεπόταν instant replay για τους τελικούς της Α1 γυναικών; Δεν είχαν καμία υποχρέωση να το κάνουν. Τώρα κάτι μου λέει πως θα τρέχουμε και έχω επιφυλάξεις αν θα γίνει κανονικά ο δεύτερος τελικός τής Κυριακής.

(Κάτι αγωνιστικό...Μετά τον τραυματισμό της Άννας πρέπει κατεπειγόντως να ξανακληθεί στην εθνική ομάδα,  και ας έχει αποχωρήσει, η Εβίνα Σταμάτη...Από τις πιο φορμαρισμένες ελληνίδες που την εμπειρία της έχει απόλυτη ανάγκη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα)

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε λοιπόν τι είχα γράψει την περασμένη εβδομάδα...