Skip to main content

Η Σαμάνθα Κούπερ στην Γαλλία

Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, όπως και όλες οι εθνικές κατηγορίες, εκτός της Basket League, βρίσκεται στον… πάγο και ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για ακόμα μία αποχώρηση, αυτή της Σαμάνθα Κούπερ, που άφησε τον ΠΑΣ Γιάννινα για την γαλλική Ταρμπ.

Αναλυτικά:

Δυστυχώς τα δυσάρεστα νέα τα οποία συνδέονται με την αβεβαιότητα για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών συνεχίζονται. 

Μια εξαιρετική παίκτρια που ήλθε με περγαμηνές από την Σουηδία και ηταν εξαιρετική μέχρι την διακοπή,  η Σαμάνθα Κούπερ έφυγε κι αυτή για άλλες πολιτείες που παρέχουν σιγουριά ότι δεν θα πάει χαμένη η φετινή χρονιά 

Η Καναδή παίκτρια παρότι βρισκόταν στα Γιάννενα και συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία του ΠΑΣ ,αισθάνθηκε να εξαντλείται η υπομονή της και αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση απο μια πολύ καλή Γαλλική ομάδα όπως είναι η Ταρμπ. 

Επιθυμία της να αγωνιστεί και δεν μπορεί να την αδικήσει κανείς , παρότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία νοικοκυρεμενη ομάδα.

IMG 20210215 113758 097

Ο προπονητής της  Νίκος Δουβίτσας πρόσθεσε και την δικη του αγωνία και στενοχώρια πώς αφού  επιτράπηκαν οι προπονήσεις της Α1 γυναικών  δεν δίδεται η άδεια κάτω από αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα ,να επαναρχίσει το κορυφαίο πρωτάθλημα γυναικών στην Ελλάδα.