Skip to main content

Φασούλα ...εναντίον Χριστινάκη στην επόμενη μέρα

Τα προκριματικά του Eurobasket 2021 ανήκουν στο παρελθόν, με τον Μιχάλη Κυριακάκη να γράφει για την μονομαχία επί ισπανικού εδάφους, ανάμεσα στην Μαριέλλα Φασούλα και την Ελεάνα Χριστινάκη.

Αναλυτικά:

Πέντε μέρες πέρασαν από το βράδυ που η Μαριέλλα Φασούλα πήδηξε ανάμεσα στις Βουλγάρες άρπαξε το επιθετικό ριμπάουντ και με το γκολ φάουλ το οποίο σημείωσε έστειλε την εθνική μας ομάδα στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Ιουνίου.

FB IMG 1612972600963

Ξεσηκωμός από παντού.

Η επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας έγινε πρώτο θέμα κάτι που είχε τόσο ανάγκη ο χώρος του γυναικείου μπάσκετ.

Μακάρι κάτι να μείνει από όλο  αυτό και να μην ξαναθυμηθούν το μπάσκετ γυναικών μόνο τις μέρες του Eurobasket.

FB IMG 1612688795639

Τώρα λοιπόν που χαμήλωσαν τα φώτα γυρίζουμε εκεί που τα αφήσαμε πριν την πρώτη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας.

Ο Μασλαρινός με τον Νίκλα στις ομάδες τους και τις προπονήσεις όπως και τα κορίτσια τα οποία ανήκουν σε ελληνικούς συλλόγους.

Δυστυχώς στην πραγματικότητα που διέπει τον ελληνικό αθλητισμό ο οποίος  λόγω τής  πανδημίας βρίσκεται στον πάγο.

Η Α1 γυναικών είναι η μόνη βάσει και των νέων μέτρων σαν η υψηλότερη κατηγορία που ανήκει στη ΕΟΚ της επιτρέπεται να προπονείται.

Και ύστερα;

Οι αθλήτριες βγήκαν τώρα που λόγω τής επιτυχίας τους πολλοί ασχολήθηκαν μαζί τους, να εκφράσουν την αγωνία τους και την λαχτάρα του να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα.

Τι θα γίνει τελικά;

Screenshot 20210211 100543 Gallery

Οι κοπέλες που αγωνίζονται στο εξωτερικό αντίθετα δεν πήραν ανάσα.

Ταξίδεψαν αμέσως γυρίζοντας στις ομάδες τους καθώς οι υποχρεώσεις δεν περιμένουν.

Ένα ξεχωριστό ματς έχουμε σήμερα για την 24η αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος στα Κανάρια νησιά  και την μαγευτική Τενερίφη.

Μαριέλλα εναντίον Ελεάνας οι οποίες με τίτλο...καιρό έχουμε να τα πούμε, ανέβασαν  φώτο όταν  βρέθηκαν παρέα χθές βράδυ.

Οι δύο κορυφαίες παίκτριες της εθνικής μας ομάδας το Σάββατο συγκρούονται με τις ομάδες τους σε ένα αγώνα με πολλές ιδιαιτερότητες.

FB IMG 1612972561475

Η Κλαρίνος το καμάρι του νησιού είναι ο δεύτερος σταθμός της πρώτης επαγγελματικής χρονιάς τής Μαριέλλας Φασούλα.

Πρώτο συμβόλαιο ως γνωστόν  υπέγραψε στην σημερινή αντίπαλο την Αλ Κάθερες από όπου έφυγε πτιν λίγο καιρό για την σημερινή της ομάδα.

 Έτσι η Ελεάνα Χριστινάκη έμεινε μόνη της να παίζει εκεί όντας η κορυφαία παίκτρια,  αποκομίζοντας πολλά κέρδη τα οποία αποτυπώθηκαν στις εμφανίσεις της με την εθνική ομάδα.

FB IMG 1612972577369

Το Σαντιάγκο Μαρτίν βέβαια δεν της είναι άγνωστο. Αγωνίστηκε εκει μαζί με την Μαριέλα και την εθνική ομάδα το 2019 στα πλαίσια του Παγκόσμιου πρωταθλήματος!

Νομίζω πώς είναι η πρώτη φορά που σε πρωτάθλημα του εξωτερικού έρχονται αντιμέτωπες δύο ελληνίδες παίκτριες.

Ξεχωριστή στιγμή.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι στο οποίο μεγάλο φαβορί είναι οι γηπεδούχες, δεν έχει παρά να συντονιστεί στις 10 το βράδυ στο κανάλι της Ισπανικής Ομοσπονδίας, η οποία  δείχνει κάθε αγωνιστική όλα τα ματς, στο  FEBTV.