Skip to main content

Αποχωρεί η ομάδα της Φουράκη από το Βελγικό πρωτάθλημα.

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για την αποχώρηση της ομάδας στην οποία αγωνίζεται η Στέλλα Φουράκη, από το πρωτάθλημα του Βελγίου.

kiria1

Δυσάρεστα τα νέα για την Πέπινστερ, ομάδα της Στέλλας Φουράκη, καθώς γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση ότι λόγω των συνθηκών που προκύπτουν από την πανδημία του κορονοιού αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών του Βελγίου. 
 

kiria2

Τα κακά νέα είχαν αρχίσει να διαρρέουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημερες καθώς η Βελγική ομάδα έδειχνε αδυναμία να ανταπεξέλθει στα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούσε η πολιτεία για να συμμετάσχουν οι ομάδες στο πρωτάθλημα το οποίο ξεκινά στις 5 Δεκεμβρίου. 

kiria3

Μέχρι που σήμερα εκδώθηκε επίσημη ανακοίνωση πως τελειώνει η σεζόν για την ομάδα πριν καν ξεκινήσει και δίνει ραντεβού τον προσεχή Σεπτέμβριο που το πρόβλημα με τον κορονοιό λογικά θα έχει ξεπεραστεί. 
Σαν βασικούς λόγους αναφέρονται ότι το κύμα της πανδημίας στο Βέλγιο είναι πολύ έντονο με πολλά κρούσματα καθημερινά. 
  

kiria4

Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα επαφής και οι αθλήτριες θεωρούν ότι με τον φόβο δεν θα μπορούν να δουλέψουν απερίσπαστα και σίγουρα οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να εξασκήσεις αυτό που αγαπάς .
Ένας δε επιπλέον σοβαρός λόγος είναι το κόστος των δύο τεστ την εβδομάδα θεωρείται δυσβάσταχτο και εκτός του προϋπολογισμού που είχε γίνει στο ξεκίνημα της σεζόν και σαν έκτακτο έξοδο δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. 
Η νεανική ομάδα του Πέπινστερ θα χάσει την φετινή χρονιά και θα ετοιμαστεί για την επόμενη κάτω από φυσιολογικές συνθήκες. 
 
 kiria5
Έτσι η Στέλλα Φουράκη τελείωσε άδοξα την σταδιοδρομία της στο Βελγικό πρωτάθλημα. Μάλιστα σε μια χρονιά στην οποία έχει αποφασίσει να αφήσει για λίγο την υψηλού επιπέδου νομική της επιστήμη μετά και την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού της στην Μ.Βρετανία και να αφιερωθεί μόνο στο αγαπημένο της άθλημα. Πλέον είναι σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της σε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη εποχή. Της ευχόμαστε ολόψυχα τα καλύτερα