Skip to main content

Στην Χαλκίδα ο υποψήφιος για την προεδρεία της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας (pics)

Ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας, βρέθηκε την Παρασκευή (4/9) στην πόλη της Χαλκίδας, όπου συναντήθηκε με τα σωματεία της Ευβοϊκής Καλαθοσφαίρισης και της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.

 Στην Χαλκίδα βρέθηκε ενόψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΟΚ ο Παναγιώτης Φασούλας, έχοντας στο πλευρό του, τους Ευθύμη Ρεντζιά, Μέμο Ιωάννου και Κώστα Νικάκη. 

 
Ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ, συναντήθηκε στο Μέγαρο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδα-Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, με σωματεία της Ευβοϊκής Καλαθοσφαίρισης και της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδα, κ.Φάνης Σπανός, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτσιμού και Τουρισμού, κ.Ηλία Μπουρμά.
 
Ο Παναγιώτης Φασούλας συνομίλησε με τους εκπροσώπους των σωματείων και ανέλυσε το πλάνο του για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού μπάσκετ, ενώ οι εκπρόσωποι των σωματείων εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το μπάσκετ στην επαρχία.
 
Μετά το πέρας της συνάντησης, οι παρευρισκόμενοι μετέβησαν στο Υπαίθριο Θέατρο «Ορέστης Μακρής» για την ετήσια εκδήλωση STEREA BASKET AWARDS 2020, που διοργανώνει ο αθλητικός ειδησεογραφικός οργανισμός stereabasket.gr, υπό την αιγίδα των Δήμων και της Περιφέρειας.
 
Στην εκδήλωση, οι Παναγιώτης Φασούλας, Μέμος Ιωάννου, Ευθύμης Ρεντζιάς και Κώστας Νικάκης, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο μπάσκετ.
 

εοκ 2 χαλκιδα

φασουλας χαλκιδα 5

φασουλας 6

φασουλας 7

φασουλας 8