Skip to main content

Στην Πάτρα ο υποψήφιος για την προεδρεία της ΕΟΚ Παναγιώτης Φασούλας (pics)

Οι Παναγιώτης Φασούλας, Ευθύμης Ρεντζιάς και  Μέμος Ιωάννου επισκέφτηκαν την πόλη της Πάτρας την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και συναντήθηκαν  με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, αλλά και με σωματεία του αχαϊκού μπάσκετ, με τα οποία έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ Παναγιώτης Φασούλας, μαζί με τους Ευθύμη Ρεντζιά και ο Μέμο Ιωάννου συναντήθηκαν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, με τον οποίο συζήτησαν για το μέλλον του μπάσκετ και  τη συνεργασία που πρέπει να έχει η Ομοσπονδία, με την περιφέρεια για την διοργάνωση αθλητικών γεγονότων.

Πέρα από αυτό, στη συνέχεια  της επίσκεψης στην πόλη της Πάτρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση  με σωματεία καλαθοσφαίρισης από τον Νομό Αχαίας, με την παρουσία των Κώστα Πετρόπουλου και Δημήτρη Δημακόπουλου, στην οποία έγινε διεξοδική ανάλυση για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, αλλά ακούστηκαν και προβλήματα που αντιμετωπίζει το ερασιτεχνικό μπάσκετ.

Στα βασικά θέματα της συζήτησης μεταξύ άλλων  ήταν η ανάπτυξη του αθλήματος , το γυναικείο μπάσκετ, το 3 on 3, η οικονομική επιβίωση των σωματείων καθώς και  ο εκσυγχρονισμός της ελληνικής ομοσπονδίας.