Skip to main content

Γρηγοροπούλου: «Δεν ήταν θέμα τύχης ο τίτλος με τον Κρόνο»

Η MVP του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων, Γεωργία Γρηγοροπούλου, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ , τόσο για το αν περίμενε την προσωπική διάκριση και αν την άγχωσε που ήταν η ομάδα της φαβορί για τον τίτλο, όσο και για ποιον λόγο πήρε το πρωτάθλημα ο Κρόνος αήττητος.

Η συνέντευξη της Γεωργίας Γρηγοροπούλου στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ:

Ένα καλοκαίρι γεμάτο μπάσκετ πέρασε η Γεωργία Γρηγοροπούλου που πρωταγωνίστησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων, καθώς αναδείχθηκε MVP, ενώ συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο και σε αυτό των νεανίδων.

Η παρουσία της στο Πανελλήνιο Κορασίδων βοήθησε τα μέγιστα τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου να παραμείνει στην κορυφή και να κρατήσει τα σκήπτρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

MVP και πρωταθλήτρια με τις κορασίδες του Κρόνου και δεύτερη θέση με τις νεανίδες. Ήταν ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια για σένα;

«Ήταν σίγουρα ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια. Λίγα  κορίτσια έχουν την ευκαιρία που μου δόθηκε εμένα. Συμμετείχα με την ομάδα μου σε δύο πανελλήνια πρωταθλήματα το ίδιο καλοκαίρι και είχαμε διακρίσεις. Σαν εμπειρίες ήταν διαφορετικές, γιατί τα δύο τμήματα είναι δύο ξεχωριστές ομάδες και το καθένα από αυτά είχε κάτι να μου προσφέρει».

Περίμενες την προσωπική διάκριση;

«Δεν την περίμενα την διάκριση αλλά την ήθελα πάρα πολύ. Πάνω απ’ όλα ήθελα να κατακτήσουμε τον τίτλο στο Πανελλήνιο Κορασίδων, έδωσα τα πάντα μέσα στο γήπεδο και ήρθαν και οι καλές εμφανίσεις».

Σε άγχωσε το  γεγονός ότι στο πρωτάθλημα των κορασίδων ήσασταν φαβορί για τον τίτλο;

«Δεν πιστεύω ότι ο τίτλος του φαβορί μας είχε αγχώσει. Μπορεί να κατεβήκαμε στους αγώνες ως φαβορί, αλλά ξέραμε ότι μπορούσαμε να τον διατηρήσουμε. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και δεν ήταν θέμα τύχης ο τίτλος».

Ποιο ήταν το κλειδί για τον Κρόνο προκειμένου να πάρει το πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητος;

«Πιστεύω ότι έγινε  πολύ καλή δουλειά και με προγραμματισμό από την αρχή της χρονιάς. Δεν περιμέναμε λίγο πριν από το πανελλήνιο πρωτάθλημα να οργανωθούμε. Σημαντικό ρόλο παίζουν οι προπονητές που ήταν πάντα κοντά μας και μας βοήθησαν πάρα πολύ».