Skip to main content

Το παράπονο της πρωταθλήτριας Ηλιούπολης για την ΕΟΚ (vid)

Ο μάναντζερ της πρωταθλήτριας Ηλιούπολης, Μίλτος Στανέλος, εξέφρασε τα παράπονα του προς την Ομοσπονδία, διότι δεν επετράπη στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1.

 Μιλώντας στο Sportshero.gr ο Στανέλος δήλωσε μεταξύ άλλων:

 «Φέτος που η ομάδα μας ήταν πάρα πολύ καλή και λέγαμε να πάμε ξανά στην Α1, σε σχέση με πέρσι που μέσα σε  ξαφνικά ήρθε ο κορονοϊός, διέκοψαν τα πρωταθλήματα και δεν έγινε τίποτα. Περιμέναμε να γίνει τουλάχιστον ένας αγώνας, ως δεύτεροι που ήμασταν σε ισοβαθμία με τον Ζωγράφου. Ο πρώτος θα ανέβαινε στον Βορρά και οι υπόλοιποι δύο θα έπαιζαν μπαράζ. Ο Άρης Θεσσαλονίκης ήθελε πραγματικά να ανέβει από όσο γνωρίζω και η Ηλιούπολη που την είχαν πλησιάσει άνθρωποι για να την στηρίξουν οικονιμικά στην Α1, ξαφνικά δεν έγινε τίποτα, ούτε ένα παιχνίδι, όπως έγινε σε άλλα αθλήματα».

Εν συνεχεία, ο Στανέλος τόνισε : «Θέλω από την δικιά μας πλευρά σαν σύλλογος της Ηλιούπολης, να κοιταχτεί από την Ομοσπονδία και την σημερινή και μακάρι από την μετέπειτα ύστερα από τις εκλογές, το γυναικείο μπάσκετ, που πραγματικά δεν υπάρχει καμία προσοχή. Είναι στο πουθενά. Παράκληση, κοιτάξτε τις ομάδες, τα παιδιά, τα πρωταθλήματα, δώστε προβολή».