Skip to main content

Νίκη Λευκάδας: Μαύρος καπνός ξανά και νέα Γενική Συνέλευση!

Την Τρίτη (7/8) πραγματοποιήθηκε η δεύτερη Γενική Συνέλευση της Νίκης Λευκάδας, δίχως όμως να παρθεί κάποια απόφαση, με αποτέλεσμα να υπάρξει και τρίτη προσπάθεια.

 Τα μέλη του ΔΣ δεν έδωσαν το παρών στην Γενική Συνέλευση της ομάδας της Λευκάδας, όμως σύμφωνα με το καταστατικό, έπρεπε να ειπωθούν κάποια ζητήματα. 

Ο Σωτήρης Σκαιδαρέσης, δήλωσε πως «το χρέος που έχει δημιουργηθεί, θα το καλύψει εξ΄ ολοκλήρου εκείνος και όποιος ή όποιοι θελήσουν να συμμετέχουν στην διοίκηση, δεν θα βρουν ούτε ένα ευρώ χρέος».

Ένα από τα παλιά διοικητικά στελέχη της Νίκης Λευκάδας, ο κ. Ματαράγγας δήλωσε κατά του να αγωνιστεί η ομάδα στο τοπικό και να βρεθεί λύση, έμε το υπάρχον υλικό, για να κατέβει η ομάδα στην Α1 και αυτή την χρονιά

Όσο αφορά το πρόβλημα που προέκυψε σχετικά με τη συμμετοχή τς ομάδας των κορασίδων στη β΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, θα γίνουν προσπάθειες ώστε να βρεθεί λύση, καθώς έχουν πάρει προσφορά από πρακτορείο πακέτο λεοφωρείο – ξενοδοχείο και θα βγουν να μαζέψουν χορηγίες, καθώς η ΕΟΚ δεν θα δώσει χρήματα και θα επωμιστούν τα έξοδα οι ομάδες.

Πηγή &PhotoCredits: LefkadaSportNews