Skip to main content

Ιονέσκου:« Ο Κάρι μου στέλνει κάθε μέρα μήνυμα για την Under Armour»

Την υπογραφή της Σαμπρίνα Ιονέσκου, ούσα μελλοντικό No. 1 του WNBA Draft, προσπαθούν να αποσπάσουν οι εταιρίες ένδυσης και υπόδησης, με την Under Armour χρησιμοποιεί τον Στεφ Κάρι για να την πείσει.

Δεν είναι κρυφό πως η Σαμπρίνα Ιονέσκου αναμένεται να είναι το No. 1 στο WNBA Draft του 2020, για αυτό το λόγο οι εταιρίες ένδυσης και υπόδυσης προσπαθούν να την δελεάσουν για να την υπογράψουν τώρα που θα μπει στον μαγικό κόσμο του γυναικείου μπάσκετ.

Σύμφωνα με το clutchpoints, η Under Armour χρησιμοποιεί τον Στεφ Κάρι των Γουόριορς για να την πείσει, με την σταρ του Πανεπιστημίου του Όρεγκον να αποκαλύπτει πως:« Μου στέλνει κάθε μέρα μήνυμα και του αρέσει να δουλέυει πολύ».

Δεν είναι σύνηθες οι αθλήτριες του WNBA να έχουν τα δικά τους παπούτσια, με μόνο τις Λίζα Λέσλι, Ντόν Στάλει, Σύνθια Κούπερ, Νίκι ΜακΚρέι, Ρεμπέκα Λόμπ και Σαμικ Χόλντσκροου να έχουν.

Η Ιονέσκου βέβαια είναι μεγάλη σταρ στο κολεγιακό πρωτάθλημα και αναμένεται να κάνει μεγάλη καριέρα στο WNBA, για αυτό το λόγο και οι περισσότερες εταιρίες από τώρα προσπαθούν να αποσπάσουν την υπογραφή τους.