Skip to main content

Α1 γυναικών - Σε Βούλα και Καλλιθέα δοκιμάζονται οι «αιώνιοι», δράση και στη Θεσσαλονίκη για τα playoff

Με τη δεύτερη αγωνιστική τους συνεχίζονται τα playoff της Α1 γυναικών, με τον Ολυμπιακό να παίζει στη Βούλα κόντρα στον Πρωτέα, τον Παναθηναϊκό στην Καλλιθέα κόντρα στις Εσπερίδες θέλοντας να φτάσουν στο 2-0 και να πάνε στους τελικούς. Δράση υπάρχει και στη Θεσσαλονίκη μεταξύ ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα για τις θέσεις 5-8 που οδηγούν στα προκριματικά του Eurocup γυναικών. 

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΟΚ:

Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών συνεχίζεται σήμερα με μεγάλο ενδιαφέρον και τη διεξαγωγή της 2ης Αγωνιστικής των Play Off.

Για τις θέσεις 1-4 των Play Off ο Πρωτέας Βούλας υποδέχεται (20.00) τον Ολυμπιακό ο οποίος θέλει μια ακόμη νίκη για να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ιδιο σκηνικό και στην Καλλιθέα με τις Εσπερίδες να φιλοξενούν (20.00) τον Παναθηναϊκό με τις πράσινες να θέλουν τη νίκη για να κάνουν το 2-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και να προκριθούν στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Για τις θέσεις 5-8 των Play Off ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΣ Γιάννινα με τη φιλοξενούμενη ομάδα να έχει επικρατήσει την περασμένη Κυριακή και αν νικήσει και πάλι θα περάσει στην επόμενη φάση (θέσεις 5-6).

Να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής έχει προκριθεί στην επόμενη φάση των Play Off (θέσεις 5-6) μετά την αποχώρηση της Ελευθερίας Μοσχάτου.

Όλοι οι σημερινοί αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube .

Play Off

2η αγωνιστική – Θέσεις 1-4 (10/4)
Εσπέρου 20.00 Εσπερίδες Καλλιθέας-Παναθηναϊκός Θεοδωρόπουλος-Αργυρούδης-Γαραντζιώτης (Σαμαρτζή) (0-1 νίκες)
Γ. Γεννηματάς 20.00 Πρωτέας Βούλας-Ολυμπιακός Κονταράτος-Αναστασίου-Πολάτογλου (Καλαρέμας) (0-1 νίκες)

2η αγωνιστική – Θέσεις 5-8 (10/4)
ΠΑΟΚ 13.00 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα Γερακίνης-Γεωργούλης-Νέδογλου (Αναστασίου Αθαν.) (0-1 νίκες)