Skip to main content

Επίσημο – Ο Αντωνόπουλος νέος προπονητής του Αθηναϊκού

 Εποχή Αντωνόπουλου ξεκινά στον Αθηναϊκό, με την διοίκηση της ομάδας του Βύρωνα να ανακοινώνει τον αντικαταστάτη της Ισμήνης Ζωηρού, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Superbasket από τις 31/10.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Αθηναϊκού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Αντωνόπουλο

Ασχολείται με την Προπονητική 35 χρόνια. Έχει προπονήσει αθλητές και αθλήτριες σε όλα τα επίπεδα, από Ακαδημίες και Μίνι μέχρι Αντρικά και Γυναικεία Τμήματα σε περισσότερα από 25 Σωματεία (Πανιώνιος, Δάφνη Δαφνίου, Φίλιππος Περιστερίου, Νέοι Παλατιανής, Γαλάτσι, ΕΦΑΟ Ζωγράφου, Βριλήσσια, Κηφισιά, Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, Μαραθώνας, Ολυμπιάδα Πετρούπολης, ΜΕΝ Ιλίου, Θεμιστοκλής Αιγάλεω, Τριφυλλιακός, Θύελλα Φερρών κλπ)στην Αθήνα και στην Επαρχία.

Σαν βοηθός εργάστηκε σε υψηλό επίπεδο, όπως στο Γυναικείο Τμήμα του Πανιωνίου Α1 κ στο Αντρικό της Δάφνης Δαφνίου Α2.

Ασχολείται σαν Πρώτος Προπονητής με Αντρικά Τμήματα από το 1998 με διαφορετικά Σωματεία σε όλες της Κατηγορίες της ΕΣΚΑ.

Σαν Πρώτος Προπονητής σε Γυναικεία Τμήματα, έχει εργαστεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία, όπως το Γαλάτσι, την Αμαρυλλίδα, τον Εύνικο κ την ΑΕΚ Περιστερίου, πετυχαίνοντας 2 ανόδους. ‘Εχει προπονήσει ομάδες γυναικείες της ΕΣΚΑ, όπως Ιωνικός Φιλαδέλφειας, Γαλάτσι, ΟΚΑ Βριλησσίων, Δάφνη Δαφνίου, ΕΦΑΟΖ.

Το 2017, βρέθηκε στο DUKE UNIVERSITY, στο DURHAM του NorthCarolina, για μεγάλο χρονικό διάστημα, φιλοξενούμενος του Coach Mike Krzyzewski και παρακολούθησε από κοντά τόσο την Αντρική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης του Πανεπιστημίου υπό τοις οδηγίες του Coach K, όσο και τη Γυναικεία Ομάδα του Πανεπιστημίου, υπό τις οδηγίες του μύθου του NCAA,Coach Joanne P. McCallie. Διατηρεί άριστες σχέσεις με το Πανεπιστήμιο του DUKE σαν στενός συνεργάτης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και συνεργάζεται ταυτόχρονα με αρκετά Πανεπιστήμια του Division 1 & 2 σαν Europe Scholarship Scouter.

Γιάννη καλώς όρισες στην οικογένεια του Αθηναϊκού.