Skip to main content

Eurocup γυναικών - Αίνιγμα ο όμιλος του Ολυμπιακού, στα... «δύσκολα» ο Παναθηναϊκός

Έντονο ελληνικό χρώμα είχε η κλήρωση του Eurocup γυναικών που έγινε την Τετάρτη 9/8, με τους Ελευθερία Μοσχάτου, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους σε προκριματικά και Ομίλους αντίστοιχα. 

Πιο συγκεκριμένα και ξεκινώντας από τα προκριματικά, η Ελευθερία Μοσχάτου θα παίξει αντίπαλη με τη ρουμανική Κλουζ - Ναπόκα, με τα 2 παιχνίδια να διεξάγονται στις 21 και 28/9 και τις μάχες να ξεκινούν από τη Ρουμανία.

23AOEMDRAW

Όσον αφορά τους ομίλους, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την τουρκική Καϊσέρι, ενώ περιμένει την ηττημένη του ζευγαριού ΤΤΤ Ρίγα (Λετονία)-Σέπσι (Ρουμανία) και τη νικήτρια του Ρουζόμπεροκ (Σλοβακία)-Οστράβα (Τσεχία).

Οι ερυθρόλευκες θα μάθουν ακριβώς τις ομάδες του ομίλου τους στις 28/9, μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών της Euroleague (ΤΤΤ Ρίγα-Σέπσι) και του Eurocup (Ρουζόμπεροκ-Οστράβα).

Στα... «δύσκολα» έπεσε ο Παναθηναϊκός, που θα αντιμετωπίσει τις Μέχελεν, Σλάβια Μπίστριτσα και περιμένει την ηττημένη του ζευγαριού Πολκοβίτσε/Μπεσίκτας που θα είναι και η ισχυρή του ομίλου.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι στους ομίλους του Eurocup γυναικών συμμετέχει και η Μπούρσασπορ στην οποία βοηθός είναι ο Έλληνας προπονητής, Αντώνης Λάππας, με την τουρκική ομάδα να είναι στον ίδιο όμιλο με τις Βενέτσια, Πεκς και Ντουμπρόβνικ.

Αναλυτικά οι όμιλοι και η πρεμιέρα των δυο ομάδων στις 12/10:

23 24OMILOIEUROCUP

23DRAWOLYPAO

23PREMIERAOLYPAO