Skip to main content

Εύνικος - Ένα βήμα πριν την απόκτηση της Στούπα

Μια ανάσα από την απόκτηση της Νεφέλης Στούπα βρίσκεται ο Εύνικος σύμφωνα με τις πληροφορίες του Superbasket, με την Ελληνίδα φόργουορντ να γίνεται κάτοικος Άνω Λιοσίων όπως όλα δείχνουν.

 Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε το Superbasket οι πράσινες κράτησαν στο ρόστερ τους τη Σταυριανή Βιντσιλαίου και πλέον συνεχίζουν στο δρόμο της ενίσχυσης του ελληνικού κορμού. Γενικότερα ο στόχος του Εύνικου μια αξιόλογη πορεία, αλλά και η εδραίωση στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Α1 γυναικών.

Η Στούπα αγωνίζεται ως φόργουορντ, είναι γεννημένη το 1999 και έχει ύψος 1.89. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στην Ελευθερία Μοσχάτου καταγράφοντας 24 συμμετοχές, έχοντας 5.5 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ, μένοντας στο παρκέ περίπου 20 αγωνιστικά λεπτά ανά παιχνίδι.

Η Ελληνίδα φόργουορντ συμμετείχε με τη φανέλα της Ελευθερίας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος αλλά και στον τελικό Κυπέλλου όπου είχε 4/7 τρίποντα και 16 πόντους κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η Στούπα ξεκίνησε την πορεία της από τον Άρατο Κιάτου, ενώ έχει περάσει από Αθηναϊκό, Παναθηναϊκό, Γ.Σ. Αγίας Παρασκευής και Ελευθερία Μοσχάτου.