Skip to main content

Ολυμπιακός - Προσθέτει ύψος στη ρακέτα με Ζιομάρα Μόρρισον

Ύψος βάζει στη ρακέτα του Ολυμπιακός, καθώς η Ζιομάρα Μόρρισον θα είναι νέα ψηλή των ερυθρόλευκων, με τις δύο πλευρές να είναι ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία.  

Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας πολύ σημαντικής μεταγραφής. Οι ερυθρόλευκες και η πλευρά της Ζιομάρα Μόρρισον που έχει πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία είναι πολύ κοντά.

Η Μόρισσον είναι 34 ετών, έχει ύψος 1.94 και γεννήθηκε στο Σαντιάγκο της Χιλής. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μέχελεν σε Ευρωλίγκα και Βέλγιο.

Στη Euroleague women κατέγραψε 14 συμμετοχές μένοντας στο παρκέ περίπου 34 αγωνιστικά λεπτά. Σε αυτά είχε 14.5 πόντους, 10.1 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ κατά μέσον όρο.

Αντίστοιχα στη λίγκα του Βελγίου η Μόρρισον που στέφθηκε πρωταθλήτρια με τη Μέχελεν κατέγραψε 25 συμμετοχές, μένοντας στο παρκέ περίπου 25 αγωνιστικά λεπτά. Σε αυτά είχε 16 πόντους, 8.8 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ κατά μέσον όρο.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τη Μερίτ Χέμπε. Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, οι παίκτριες των ερυθρόλευκων στις θέσεις «4» και «5» θα είναι οι Σπυριδοπούλου, Χέμπε, Αναστασοπούλου και Μόρρισον.

Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Σπανού θα υπογράψει με ομάδα που αγωνίζεται σε πολύ καλό πρωτάθλημα της Ευρώπης.