Skip to main content

Παναθηναϊκός - Τα δεδομένα για Σταμολάμπρου

Έντονο είναι το ενδιαφέρον που εκφράζει ο Παναθηναϊκός για την Άννα - Νίκη Σταμολάμπρου, με την υπόθεση να έχει αρκετές δυσκολίες για τις πράσινες. 

Δεν είναι κρυφό, το έχει πει άλλωστε και η ίδια η παίκτρια σε συνέντευξή της ότι έχει στα χέρια της πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο εξωτερικό και θα κάνει υπομονή μέχρι να έρθει κάποια πρόταση που να την ικανοποιεί.

Εκεί είναι που «κολλάει» προς το παρόν το θέμα της μετακίνησης της Σταμολάμπρου στον Παναθηναϊκό, καθώς κατά τα άλλα οι δυο πλευρές έχουν αρκετά σημεία στα οποία έχουν συμφωνήσει.

Τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπήρχε απόσταση και στο οικονομικό κομμάτι, πράγμα όμως που δείχνει να ξεπερνιέται με την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα της κόουτς Καπογιάννη.

Επίσης όπως έχει αναφέρει η ίδια η αθλήτρια η διαφωνία με τον Ολυμπιακό είχε να κάνει με τον ρόλο της τη νέα σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός έχει στα γκαρντ τις Αλεξανδρή και Παυλοπούλου, ενώ έχει συμφωνήσει και με την Καρακασίδου, ενώ παράλληλα κινείται και για την απόκτηση μιας ξένης γκαρντ. Τη νέα σεζόν, οι πράσινες θα αγωνιστούν στους ομίλους του Eurocup γυναικών.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η Σταμολάμπρου κατέγραψε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας 13.5 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ κατά μέσον όρο. Αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα γυναικών κατέγραψε 14 συμμετοχές έχοντας 12.1 πόντους, 2.4 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.8 κλεψίματα κατά μέσον όρο.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού η Ελληνίδα γκαρντ έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα.