Skip to main content

Νίκη Λευκάδας - Εξετάζεται η λύση Κεραμιδά

Η Νίκη Λευκάδας έχει ήδη το βλέμμα της στραμμένο στην επόμενη σεζόν, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα για τη λύση του προπονητή στην περίπτωση που χωρίσουν οι δρόμοι της νησιωτικής ομάδας με τον κόουτς Νανάκο. 

Αρχικά είναι δεδομένο ότι ο έμπειρος τεχνικός διένυσε μια πολύ επιτυχημένη σεζόν με τις μωβ. Η ομάδα της Λευκάδας τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος, ενώ συμμετείχε και στο Final 4, με τις νησιώτισσες να παίρνουν και το ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα προκριματικά του Eurocup γυναικών.

Τι θα γίνει όμως αν οι δυο πλευρές δε συνεχίσουν τη συνεργασία τους για τον οποιοδήποτε λόγο; Πληροφορίες του Superbasket αναφέρουν ότι οι νησιώτισσες έχουν εξετάσει μεταξύ άλλων και τη λύση του κόουτς Κώστα Κεραμιδά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να θέλει να εντάξει στο δυναμικό των μωβ και τη Ρεμπέκα Ακλ.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς και η υπόθεση θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα, ωστόσο στο νησί της Λευκάδας φαίνεται πως υπάρχει κινητικότητα.