Skip to main content

Ντίβατς: «Εγώ φταίω που δεν πετύχαμε φέτος»

Μία ημέρα μετά την απόλυσή του από τους Κινγκς, ο τζένεραλ μάναντζερ της ομάδας του Σακραμέντο, Βλάντε Ντίβατς, σχολίασε την απόφαση της ομάδας να λύσει την συνεργασία της μαζί του.

 

Μιλώντας στη «Sacramento Bee», o Βλάντε Ντίβατς δήλωσε πως η μη επιλογή του Ντόντσιτς στο Νο2 του ΝΒΑ Draft το 2018, επηρέασε την σχέση του με τον ιδιοκτήτη των Κινγκς, Βίβεκ Ραναντίβ.

Ο Ντίβατς δήλωσε σχετικά πως:«ήταν δική μου η απόφαση. Ακόμη πιστεύω στο ταλέντο του Μάρβιν και στο γεγονός πως έχει τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης. Χρειαζόμουν όμως περισσότερο χρόνο για να το αποδείξω. Είμαι σίγουρος ότι ο Μάρβιν θα διαψεύσει τους πάντες. Στο ΝΒΑ όμως πρέπει να είσαι έτοιμος να παράξεις άμεσα αποτέλεσμα. Ο κόσμος δεν έχει υπομονή, αλλά είμαι εντάξει με αυτό».

Για τους λόγους που τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου, ο τέως τζένεραλ μάναντζερ της ομάδας του Σακραμέντο είπε πως: «δεν το περίμενα, αλλά δεν μου έκανε κιόλας έκπληξη το γεγονός. Δεν πετύχαμε αυτά που είχαμε θέσει ως στόχο φέτος. Δική μου είναι η ευθύνη γι αυτό».