Skip to main content

ΑΟ Πάρου – Το τιμόνι στον Παλαιοχωρίτη

Ο Θοδωρής Παλαιοχωρίτης θα είναι ο προπονητής του ΑΟ Πάρου για την σεζόν 2023-24, όπως ανακοίνωσε η ομάδα των Κυκλάδων.

Ο Παλαιοχωρίτης μετρά πολλά χρόνια στους πάγκους, έχοντας περάσει από ομάδες όπως το Λαύριο, ο Φάρος Κερατσινίου και το Πέραμα, ενώ υπήρξε επί σειρά ετών Περιφερειακός Προπονητής στα Αναπτυξιακά Προγράμματα της ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ, με χαρά ανακοινώνει  την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή Καλαθοσφαίρισης κ. Παλαιοχωρίτη Θοδωρή για την αγωνιστική περίοδο 2023 - 2024.

Ο κ. Παλαιοχωρίτης είναι κάτοχος Α' Κατηγορίας άδειας προπονητή με πολυετή πείρα στα γήπεδα, έχοντας καθίσει στους πάγκους αρκετών ομάδων της Αθήνας, όπως Λαύριο, Φάρος Κερατσινίου, Γ.Σ. Περάματος και άλλες, αναλαμβάνοντας τμήματα από Μίνι έως Αντρικά και Γυναικεία.

Αξιοσημείωτες επιτυχίες του είναι η Άνοδος της Γυναικείας ομάδας του Φάρου Κερατσινίου στην Α' Εθνική Κατηγορία, όπως επίσης ότι στη θητεία του στην ομάδα του Γ.Σ . Περάματος κατόρθωσε σε 3 χρόνια να έχει ισάριθμες Ανόδους Κατηγοριών. 

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι υπήρξε επί σειρά ετών Περιφερειακός Προπονητής της Ε.Ο.Κ. των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, όπως επίσης Υπεύθυνος Επιλογής Κοριτσιών και Αγοριών της Ομοσπονδίας στις ηλικίες αυτές, για να πλαισιώσουν τις Εθνικές ομάδες.

Έχει προπονήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ όπως ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κώστας Καιμακόγλου. 

Το Δ.Σ. και σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. Πάρου,  καλωσορίζει τον κ. Παλαιοχωρίτη στο νησί μας και είμαστε βέβαιοι πως με την πολυετή εμπειρία του και σε συνεργασία με τους υπόλοιπους προπονητές μας της Καλαθοσφαίρισης και τη Διοίκηση του Συλλόγου μας, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά του νησιού μας,  μπασκετικές εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Καλώς όρισες κ. Παλαιοχωρίτη!