Skip to main content

Πρίντεζης για Βεζένκοβ: «Ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση του γιατί αγαπάει τον Ολυμπιακό»

Για το Stoiximan Aegeanball Festival, που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά και την απόφαση του Σάσα Βεζένκοβ να αφήσει τον Ολυμπιακό για χάρη του ΝΒΑ, μίλησε ο… οικοδεσπότης του τουρνουά, Γιώργος Πρίντεζης.

«Η αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ είναι γνωστή γενικότερα στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά μέσω τέτοιων event να βλέπουν παίκτες που δεν μπορούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το νησί έχει πολύ όμορφη ενέργεια και όσοι έρχονται περνούν ένα πολύ όμορφο τριήμερο. Το event έχει πάρα πολλούς σκοπούς όχι μόνο μπασκετικούς, αλλά και κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς.  Πέραν του ότι είναι ένα πάρα πολύ όμορφο νησί για διακοπές, γίνεται και σε μένα πιο εύκολο γιατί δεν χρειάζεται να ζορίσω κανέναν για να έρθει . Γνωρίζουν πάνω κάτω ποια είναι τα οφέλη του event, έχει βοηθηθεί πολύς κόσμος στο νησί», ήταν το αρχικό σχόλιο του Πρίντεζη, ενώ αναφορικά με τον Βεζένκοβ, τόνισε:  

«Εκεί που είναι είναι πολύ καλά, νομίζω είναι ευτυχισμένος. Ο Σάσα είναι πάρα πολύ καλός φίλος. μιλούσαμε πολύ τις τελευταίες μέρες. Πήρε μία για πολλούς εύκολη απόφαση, αλλά για εκείνον πολύ δύσκολη γιατί αγαπάει την ομάδα. Του είχα πει ότι αν είσαι πραγματικά ευτυχισμένος και αν πάρεις αυτό που αξίζεις εύχομαι να μην είσαι στο τουρνουά».