Skip to main content

2η Αθλητική Γιορτή Μπάσκετ στη Ροδόπη: Φιλικός Αγώνας Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας και Κομοτηνής

 Η 2η Αθλητική Γιορτή Μπάσκετ Ροδόπης 2023 είναι μια ξεχωριστή ενέργεια που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης από τις 26 έως τις 29 Ιουνίου 2023. 

 Ένα ξεχωριστό event της διοργάνωσης "2ης Αθλητικής Γιορτής Μπάσκετ στη Ροδόπη" είναι ο φιλικός αγώνας των Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας και Κομοτηνής. 

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

   2η Αθλητική Γιορτή Μπάσκετ στη Ροδόπη

 Φιλικός Αγώνας Επίδειξης Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας και Κομοτηνής

29 Ιουνίου 2023 ΙΙ Κλειστό Γυμναστήριο 2ου Λυκείου Κομοτηνής

Φιλικός Αγώνας Επίδειξης μεταξύ του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας και του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Κομοτηνής, θα διεξαχθεί, την Πέμπτη 29 Ιουνίου, στις 18:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής, κατά την Τελετή Λήξης της 2ης Αθλητικής Γιορτής Μπάσκετ στη Ροδόπη, που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Με την ομάδα των Βετεράνων Ελλάδας, θα αγωνιστούν οι, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Γιώργος Μπαλογιάννης, Νίκος Μπουντούρης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιάννης Γιαννούλης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Γιαννουζάκος και Δημήτρης Οικονομίδης, με τις κατευθύνσεις του Κυριάκου Ταξιλδάρη. Την ομάδα των τοπικών Βετεράνων συνθέτουν οι Νεοκλής Λεμονίδης, Χρήστος Νικάκης, Κωνσταντίνος Ντίνας, Βελή Χασάν, Νικόλαος Παπαδόπουλος, Ανέστης Σαββάκης, Στέλιος Σκοπιανός, Θεόδωρος Σταμπουλής, Γεώργιος Κουτσοβασίλης, Χαρίλαος Μπιμπισίδης, Κίμων Λεχούδης, Λεωνίδας Διαμαντίδης, οι οποίοι θα αγωνιστούν με τις κατευθύνσεις του προπονητή Γεώργιου Μαυρίδη.   

«Η Αθλητική Γιορτή Μπάσκετ στη Ροδόπη είναι μια υπέροχη ευκαιρία για τους λάτρεις του αθλήματος να συναντηθούν, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν το πάθος του μπάσκετ. Με πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, ανεπανάληπτους αγώνες και μοναδικές στιγμές, δημιουργούμε ανεξίτηλες αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για πάντα. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί το πνεύμα του αθλητισμού και να φέρουμε το μπάσκετ στο επίκεντρο! Συγχαρητήρια σε όλες και όλους για την μεγάλη συμμετοχή και την προσπάθεια.Καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια!» επισήμανε σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Η 2η Αθλητική Γιορτή Μπάσκετ στη Ροδόπη οργανώνεται με την υποστήριξη της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας, του Συνδέσμου Βετεράνων & Ερασιτεχνών Καλαθοσφαίρισης Κομοτηνής και των Αθλητικών Συλλόγων , «ΓΑΣ» και «Άτλας» Κομοτηνής.