Skip to main content

Πέσιτς: «Ο Μιλουτίνοβ αγωνίστηκε τραυματίας, δεν ξέραμε αν θα έπαιζε»

Στην αποκάλυψη πως ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ταλαιπωρείται από τραυματισμό από τον ημιτελικό με τον Καναδά και χρειάστηκε να… σφίξει τα δόντια για να δώσει κανονικά το παρών στον τελικό με την Γερμανία, προχώρησε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά:

"Συγχαρητήρια στη Γερμανία για το σπουδαίο παιχνίδι της. Το άξιζε, έπαιξε για 40 λεπτά σε υψηλό επίπεδο, είχε συνέχεια, είχε δυναμισμό. Νίκησε όλους τους αγώνες της, οπότε πρέπει να της πούμε μπράβο. Συγχαρητήρια.

Για εμάς, η κατάσταση ήταν δύσκολη. Σε ένα τέτοιο ματς, χρειαζόμασταν καλύτερο ροτέισον. Ο Μιλουτίνοβ δεν ξέραμε αν θα έπαιζε, διότι είχε μυϊκό πρόβλημα μετά από τον αγώνα με τον Καναδά. Το ιατρικό επιτελείο έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, όμως μέσα σε 48 ώρες δεν μπορούσαμε να τον έχουμε έτοιμο, ήταν πολύ δύσκολο.

Στο ξεκίνημα χάσαμε τον Ντόμπριτς, έναν πολύ σημαντικό παίκτη. Ο Μπογκντάνοβιτς ένιωθε άρρωστος, οπότε είχαμε πολλά προβλήματα, τα περισσότερα στη ζωή μου. Αυτά πρέπει να πω γιατί αυτά είναι αλήθειες. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ποιος δεν θα ήταν περήφανος γι' αυτά τα παιδιά. Είχαμε την ευκαιρία μας. Θέλαμε απλά να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση".