Skip to main content

Μακσβίτις:"Το χειρότερο παιχνίδι μας, ήταν πιο φρέσκοι ο Σέρβοι"

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του προημιτελικού κόντρα στην Σερβία ο Κάζις Μακσβίτις στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας και φρεσκάδας που παρατηρήθηκε στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιθουανού τεχνικού:

"Το χειρότερο παχνίδι μας. Δεν είχαμε πιθανότητες να ανακάμψουμε. Η πιο σκληρή ομάδα νίκησε. Μας έλειψαν η ενέργεια και η συγκέντρωση, τα συναισθήματα. Ξοδέψαμε πολλά από αυτά πριν από δύο ημέρες. Η Σερβία ήταν σήμερα πολύ καλύτερη από εμάς. Πριν από τον αγώνα ο στόχος ήταν η άμυνα. Έβαλαν τα τρίποντα, σκόραραν πολύ, η επίθεσή μας ήταν κακή. Οι Σέρβοι μας ώθησαν σε κακές καταστάσεις. Δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό.

Ήταν πολύ διαφορετικό ματς σε σχέση με εκείνο με τις ΗΠΑ. Μας έβαλαν 25 πόντους στην πρώτη περίοδο, όλους στη ρακέτα. Μεγάλος αριθμός. Κάναμε και πολλά λάθη, αυτό έδειξε ότι μας έλειψε η συγκέντρωση και η ενέργεια. Δεν είχαμε τον δυναμισμό. Τρεις φορές χάσαμε τη μπάλα και δεν μπορέσαμε να περάσουμε το κέντρο του γηπέδου. Η κακή μας επίθεση έκρινε τον αγώνα, έδωσε στη Σερβία την ευκαιρία να κερδίσει το ματς. Ήταν πιο φρέσκοι, τουλάχιστον αυτό είδα εγώ".