Skip to main content

Ισπανία – Οριστικά χωρίς Λορένζο Μπράουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Οι φόβοι των Ισπανών, αναφορικά με την συμμετοχή ή όχι του Λορένζο Μπράουν στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο επιβεβαιώθηκαν. Ο Αμερικανός – με ισπανικό διαβατήριο – γκαρντ, επιβεβαίωσε την απουσία του, λόγω τραυματισμού, από το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού του Σεπτεμβρίου, ανανεώνοντας το ραντεβού του με την «ρόχα» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Μπράουν στην ανάρτηση του στο twitter:

«Δυστυχώς δεν θα είμαι σε θέση να συμμετάσχω μαζί με τα αδέλφια μου από την Εθνική Ισπανίας στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Στην περσινή πορεία προς το χρυσό μετάλλιο, υπέστην έναν τραυματισμό που δεν είχε ποτέ τον χρόνο να αναρρώσει, λόγω του ότι έπρεπε να αρχίσω αμέσως προετοιμασία για τη σεζόν στην EuroLeague. Συναντήθηκα με τρεις διαφορετικούς ειδικούς γιατρούς, οι οποίοι μου είπαν πως η συνεχιζόμενη ξεκούραση και η θεραπεία είναι ο μόνος τρόπος για να γυρίσω στο 100% την επόμενη σεζόν.

Η ελπίδα μου είναι να έχω την τιμή να εκπροσωπήσω την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες το καλοκαίρι του 2024... Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στην Ομποσπονδία, τον Σκαριόλο, το σταφ του, τους συμπαίκτες μου αλλά και, περισσότερο, τους φιλάθλους, που με δέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να τους κάνω περήφανους ξανά».