Skip to main content

Μέλι: «Θέλω μετάλλιο στο Λος Άντζελες το 2028 για να... ισοφαρίσω την μαμά μου»

Την επιθυμία του να οδηγήσει την εθνική ομάδα της Ιταλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 του Λος Άντζελες και να κλείσει εκεί την καριέρα του, εξέφρασε με δηλώσεις τους ο Νικολό Μέλι και ο λόγος δεν είναι άλλος από την μητέρα του.

"Λοιπόν, η απόφαση να ασχοληθώ με τον αθλητισμό στην οικογένειά μου ήταν αρκετά εύκολη, ήταν πάντα μέρος της ζωής μας. Δεν ένιωσα καθόλου πίεση μεγαλώνοντας ως γιος της μητέρας μου. Όμως, θα ήθελα πολύ να τελειώσω την καριέρα μου το 2028 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες. Αυτός θα ήταν ένας σούπερ ρομαντικός τρόπος να τελειώσεις μια καριέρα. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να ισοφαρίσω τη μαμά μου με το αποτέλεσμα – αυτό θα ήταν εκπληκτικό. Αλλά, πάντα λέω ότι είναι η πρωταθλήτρια της οικογένειας και είμαι πραγματικά περήφανος που είμαι ο γιος της", ήταν τα λόγια του Μέλι, στο πλαίσιο της καμπάνιας "Remember The Why" που έχει ξεκινήσει η EuroLeague σε συνεργασία με την Adidas.

Να θυμίσουμε πως η μητέρα του 32χρονου Ιταλού άσου, Τζούλι Βόλερστεν, έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο, ως μέλος της εθνικής ομάδας βόλεϊ των ΗΠΑ, στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες, το 1984.