Skip to main content

Εθνική Ιταλίας: Χειρουργείο για Φοντέκιο που χάνει το Προλυμπιακό

Σημαντική απουσία για την Εθνική Ιταλίας, ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του Πουέρτο Ρίκο, καθώς θα παραταχθεί χωρίς τον Σιμόνε Φοντέκιο.

Ο φόργουορντ των Πίστονς βρίσκεται στα… πιτς από τον Μάρτιο, εξαιτίας μυϊκού προβλήματος, με τον παίκτη να περνά την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση της ζημιάς στο αριστερό του πόδι. Εξέλιξη που τον βγάζει… νοκ άουτ από τις επερχόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας της χώρας του.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Φοντέκιο, με ανάρτηση του στα social media.

Αναλυτικά:

"Γειά σε όλους. Μετά από τον τραυματισμό μου της περασμένης 17ης Μαρτίου στο αριστερό μου πόδι, που με εμπόδισε να παίξω τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, υποβλήθηκα χθες σε μία μίνι χειρουργική επέμβαση για να διορθώσω πλήρως το πρόβλημα, έτσι ώστε να μπορέσω να αναρρώσω πιο γρήγορα.

Το χειρουργείο πήρε καλά και είμαι, ήδη, σε φάση ανάρρωσης. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσω από το Προολυμπιακό τουρνουά αυτό το καλοκαίρι στο Πουέρτο Ρίκο. Το να τεθώ εκτός από την Εθνική ομάδα είναι μεγάλη λύπη για εμένα. Θα ήθελα να βγω στο γήπεδο και να εκπροσωπήσω τη μπλε φανέλα και φέτος. Ειδικά με έναν τόσο σημαντικό στόχο, όπως είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Ντιτρόιτ και την Εθνική ομάδα που με στήριξαν τόσο πολύ αυτή τη στιγμή.

Όπως πάντα θα είμαι ο πρώτος οπαδός των παιδιών και θα πω καλή τύχη σε όλους τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο. Σας δίνω μια αγκαλιά".