Skip to main content

Ρούμπιο: «Δεν λέει τίποτα το 5-0»

Ο Ρίκι Ρούμπιο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο αήττητο των Φοίνιξ Σανς στην «φούσκα» του ΝΒΑ, τονίζοντας πως δεν έχουν πετύχει τίποτα ακόμη με αυτό το 5-0.

Ο MVP του Μουτνομπάσκετ της Κίνας του 2019, δεν είναι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να περιαυτολογούν για αυτά που έχουν πετύχει και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του για το μέχρι στιγμής αήττητο των Σανς στο Ορλάντο.

«Είμαστε πεινασμένοι και γνωρίζουμε ότι οι επιλογές μας είναι να τερματίσουμε με 8-0 και οι υπόλοιπες ομάδες να χάσουν, αυτός είναι ο στόχος μας, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, προσπαθώντας να βγαίνουμε στο παρκέ και να κερδίζουμε κάθε βράδυ. Το 5-0 είναι πολύ καλό, αλλά δεν έχουμε κάνει ακόμα κάτι, και τώρα έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Οκλαχόμα», επισήμανε ο γκαρντ της ομάδας του Φίνιξ.

«Το να αρχίζεις να κερδίζεις και να είσαι σε καλή κατάσταση, βοηθάει πολύ και ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να αποτύχουμε, ότι πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και ακόμη κι έτσι. Πρέπει να ελπίζουμε ότι κάποιο αποτέλεσμα των άλλων ομάδων θα μας ευνοήσει».

«Ήρθαμε με μεγάλη επιθυμία, με την ψευδαίσθηση ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και είμαστε εκεί αυτή τη στιγμή» συμπλήρωσε ο Καταλανός πλέι-μέικερ.