Skip to main content

Χρούμπαν: " Δεν είμαστε φαβορί στην Ελλάδα"

Η Τσεχία θα αντιμετωπίσει αύριο (23/2, 21:00) την εθνική μας ομάδα στο ΣΕΦ , με τον Βόιτεκ Χρουμπάν να δηλώνει χαρακτηριστικ΄α πως η ομάδα του δεν είναι το φαβορί απέναντι στην Ελλάδα.

Ο Βόιτεκ Χρουμπάν όντας από τους πιο "μπουροκαπνισμένους" της Εθνικής Τσεχίας ανέφερε στις δηλώσεις του πως η ομάδα του είναι το αουτσάιντερ της αυριανής αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Δεν θα είμαστε φαβορί στην Ελλάδα. Από την άλλη, έχει αποδειχτεί πολλές φορές ότι αυτός ο ρόλος μας κάνει καλό. Ίσως τελικά να είναι καλό για εμάς. Σίγουρα κανείς μας δεν σκέφτεται να πάει εκεί απλά για να παίξει και να δει την Αθήνα. Θέλουμε να δώσουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία να πετύχουμε εκεί. Και νιώθουμε ότι μπορούμε να παίξουμε με οποιονδήποτε με τη σύνθεση που έχουμε.

Περιμένω θυελλώδη ατμόσφαιρα στην Ευρώπη. Οι Έλληνες είναι παθιασμένοι με το μπάσκετ και έρχονται στο γήπεδο για να φωνάξουν. Άρα η ατμόσφαιρα θα είναιν υπέροχη. Είναι πάντα καλύτερο να παίζεις σε ένα γήπεδο γεμάτο με κοινό.

 Έντεκα ή δώδεκα παίκτες της EuroLeague δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβηθούμε. Πιστεύουμε στον εαυτό μας. Ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει κάτι. Ειδικά από τη στιγμή που θα παίξει ο Σατοράνσκι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με οποιονδήποτε σε ένα ματς. Φυσικά, δεν περιμένουμε ότι θα είναι εύκολος αγώνας και ότι θα πρέπει να κυριαρχήσουμε εκεί, αλλά σίγουρα δεν είναι ότι θα πάμε εκεί απλώς για να παρακολουθήσουμε. Θέλουμε απλώς να κερδίσουμε και ξέρουμε ότι είναι μέσα στις δυνάμεις μας"