Skip to main content

Ρούμπιο: «Με όλο αυτό το άγχος, σχεδόν νιώθω σαν πρωτάρης ξανά»

Ο Ρίκι Ρούμπιο επέστρεψε στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ισπανίας, για τα "παράθυρα" με Λετονία (22/2) και Βέλγιο (25'2), με τον ίδιο να μην κρύβει τον ενθουσιασμό αλλά και το άγχος του, που θα φορέσει και πάλι την φανέλα της «ρόχα».  

Αναλυτικά:

"Με όλο αυτό το άγχος, σχεδόν νιώθω σαν πρωτάρης ξανά. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην εθνική ομάδα. Είναι εκεί που σταμάτησα. Οπότε νομίζω ότι είναι σαν τελεία μετά από αυτή την εμπειρία.

Εδώ στη Σαραγόσα έχουμε παίξει μερικές φορές και οι οπαδοί ήταν πάντα αφοσιωμένοι στην εθνική ομάδα. Υπάρχει πολύ μπάσκετ σε αυτή την πόλη, επομένως είναι ένα ιδανικό μέρος για να επιστρέψεις.

Δεν έχω αισθανθεί μόνος αυτό το διάστημα. Όλοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί, τόσο στην εθνική ομάδα όσο και στο Κλίβελαντ και γενικότερα στον κόσμο του μπάσκετ. Αυτό με βοήθησε πολύ σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.

Το Προολυμπιακό θα είναι ωραίο. Ας ελπίσουμε να έχει αίσιο τέλος. Αλλά πρώτα, έχουμε αυτό το τεστ για το EuroBasket του 2025. Η Λεττονία και το Βέλγιο είναι δύο ομάδες υψηλού επιπέδου, που στο παρελθόν μας έχουν δημιουργήσει προβλήματα. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βγούμε νικητές και να αποκτήσουμε ένα καλό αίσθημα ενόψει του καλοκαιριού".