Skip to main content

Μούρθια: «Η FIBA έχει δώσει τα χέρια με την Μάλαγα για την διοργάνωση του Final Four του BCL»

Η FIBA δεν έχει ακόμα ανακοινώσει την πόλη που θα φιλοξενήσει το επερχόμενο final four του BCL, με την ΑΕΚ να διεκδικεί την διοργάνωση, όμως φήμες θέλουν την Μάλαγα να βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει το χρίσμα, εφόσον η ισπανική ομάδα πάρει την πρόκριση για την τετράδα.

Στο άκουσμα αυτής της φήμης, οι ιθύνοντες της Μούρθια ξέσπασαν, με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Αλεχάντρο Γκόμεθ,  να ρίχνει τα βέλη του προς την FIBA.

«Η Ανδαλουσία είναι ένας σημαντικός σπόνσορας του Basketball Champions League. Εχουν ήδη διαπραγματευτεί με τη Μάλαγα για να διοργανώσει το Final 4, αν προκριθεί. Έχουν ήδη συμφωνήσει και στην αντίστοιχη αμοιβή. Όλοι μας βλέπουν σαν μια κατώτερη ομάδα από μία πόλη για την οποία δεν έχουν ενδιαφέρον, αλλά αυτό μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο. Δεν πρόκειται να τρελαθούμε ξέροντας ποιος είναι ο αντίπαλός μας», ήταν το αρχικό σχόλιο του Γκόμεθ, για να προσθέσει:

«Όταν μία διοργάνωση έχει τόσο μεγάλο συμφέρον στην πρόκριση μιας ομάδας, έχουμε μόνο μία επιλογή, η οποία είναι να έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο. Παίζουμε μπάσκετ, αποδεχόμαστε τα πάντα, θα τα δώσουμε όλα, αλλά αυτό δεν θα μας εμποδίσει να μιλήσουμε».

Να θυμίσουμε πως Μούρθια και Μάλαγα συγκρούονται στα προημιτελικά, με έπαθλο μία θέση στο Final Four του BCL.