Skip to main content

Τακιανός:«Είναι ένα παιχνίδι με πολύ σημαντικό βαθμό δυσκολίας»

O προπονητής του ΠΑΟΚ Φώτης Τακιανός παραμονή του παιχνιδιού με την Μπενφίκα για την 2η αγωνιστική του Champions League ανέφερε πόσο σημαντική είναι η συγκέντρωση που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ένα παιχνίδι με πολύ σημαντικό βαθμό δυσκολίας, όχι μόνο γιατί πρόκειται για το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μας, αλλά και λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε με τους τραυματισμούς των παικτών. Δημιουργούνται ιδιαίτερες συνθήκες για αυτό το παιχνίδι, αλλά παρόλα αυτά είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε την μάχη μας για να πάρουμε τη δεύτερή μας νίκη, που θα είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, στη λογική του ότι θα ενισχυθεί έτσι ακόμη περισσότερο η νίκη που κάναμε επί της Γαλατασαράι και θα θέσουμε σοβαρή υποψηφιότητα για την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση».

Για το τι παιχνίδι περιμένει απέναντι στην Μπενφίκα:
«Είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και ετοιμότητα. Θα πρέπει να είμαστε καλοί στο αμυντικό κομμάτι, καθώς παίζουμε με μία ομάδα που παίζει ελεύθερα, με απρόβλεπτο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».