Skip to main content

Γούλβς: Αυτούς έχει στα ραντάρ της η αντίπαλος του Άρη

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Γουλβς στον πρώτο προκριματικό γύρο του FIBA Europe Cup και το superbasket.gr σας παρουσιάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Λιθουανικού συλλόγου.

Οι Γούλβς είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε το 2022 και πήρε την άδεια συμμετοχής στην πρώτη κατηγορία (LKL) από άλλη ομάδα, την Τζουκίγια, η οποία εξαγοράστηκε και θα διαλυθεί. Οπότε η σεζόν 2022-2023 θα είναι η πρώτη της πρακτικά στο Λιθουανικό πρωτάθλημα και θα παίξει τα εντός έδρας ματς στο γήπεδο Άλιτους Αρένα, ενώ είναι υπό κατασκευή το νέο γήπεδο της, Άβια Σολούσιονς Γκρουπ Αρένα.

Σύμφωνα με το krepsinis.net, με τους Γουλβς έχει συμβόλαιο ο πολύ γνωστός Λιθουανός προπονητής, Ρίμας Κουρτινάιτις, ενώ και οι παίκτες, Άντας Γιουσκεβίτσιους, Κριστούπας Ζεμάιτις και Ρεγκιμάτας Μινιότας.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Λιθουανική ομάδα έχει στα μεταγραφική ραντάρ της: ο Μαρτίνας Σαγιούς (σέντερ από την Μπειρούτ, 11.2 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ), ο Ντονάτας Ταρόλις (πάουερ φόργουορντ, Αφιόν και Μπούντουσνοστ, 6.2 πόντους, 2.6 ριμπάουντ), ο Εβάλντας Καίρις (σμολ φόργουορντ, Ρίτας, 4.9 πόντους και 2.1 ριμπάουντ), ο Μιντάουγκας Λουκάουσκις (γκαρντ/σμολ φόργουορντ. Τζουκίγια Αλίτους, 12.2 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.2 κλεψίματα) και ο Ειγκίρντας Ζουκάουσκας (πάουερ φόργουορντ, Πάρμα Περμ και Τόφας, 10.3 πόντους, πέντε ριμπάουντ και 2.8 ασίστ).