Skip to main content

Πρόεδρος Ούνικς: «Αξιέπαινη η απόφαση του ΜακΚόλουμ να δεχθεί μείωση μισθού»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Έρικ ΜακΚόλουμ ο πρόεδρος της Ούνικς Καζάν, Εβγκένι Μπόγκατσεβ, με αφορμή την απόφαση του Αμερικανού γκαρντ να αποδεχθεί την μείωση των οικονομικών του απολαβών, ενόψει της νέας σεζόν.

«Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον ατζέντη του ΜακΚόλουμ. Είπε πως ο Έρικ είναι έτοιμος να δεχθεί μείωση. Αυτό είναι αξιέπαινο, με δεδομένο τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ας δούμε πως θα τελειώσουν όλα. Πιθανώς σε 7-10 ημέρες να είναι πιο ξεκάθαρο το τι μπάτζετ θα έχουμε για τη σεζόν 2020-21, οπότε και θα μπορέσουμε να μιλήσουμε πιο ουσιαστικά για τα νέα συμβόλαια», είπε ο Εβγκένι Μπόγκατσεβ στο «izvestia.rs», ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Υπάρχουν πολλές προβλέψεις επί του θέματος. Θα αρχίσουμε να παίζουμε στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου; Ωστόσο, τα κρούσματα στη χώρα δεν μειώνονται. Τα καταστήματα παραμένουν κλειστά. Επίσης, κανείς δεν εγγυάται ότι το δεύτερο κύμα του ιού δεν θα αρχίσει και η σεζόν δεν θα σταματήσει ξανά στα μισά. Συνεπώς, στην διαδικασία των συμβολαίων θα υπάρχουν κάποιοι όροι. Για παράδειγμα, αν η σεζόν διακοπεί υπό όρους τον Νοέμβριο, ο παίκτης θα πάρει ένα ποσοστό του ετήσιου μισθού του».