Skip to main content

Βατούτιν: «Το μπάτζετ της επόμενης περιόδου για την ΤΣΣΚΑ θα είναι δραματικά μικρότερο»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραμένει εκτός Euroleague, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία, με τον Αντρέι Βατούτιν, ισχυρό άνδρα των Ρώσων, να… προειδοποιεί τους φίλους της ομάδας πως οι ένδοξες ημέρες του παρελθόντος, ανήκουν στο παρελθόν.

"Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι θέσεις των ρωσικών ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις έχουν καταληφθεί. Η επιστροφή στη EuroLeague δεν είναι πιθανή, ούτε καν σε ουδέτερα εδάφη. Βλέπουμε τη Μονακό να θέλει εγγυημένο συμβόλαιο και την Παρτίζαν να έχει γεμάτο γήπεδο. Αν κάποια στιγμή υπάρξει ενδεχόμενο να ξαναπαίξουμε στη EuroLeague, θα πρέπει να παλέψουμε πολύ, να αποδείξουμε ξανά ποιοι είμαστε" ήταν τα πρώτα λόγια του Βατούτιν, για να προσθέσει:

"Η αποχώρηση των Νίκολα Μιλουτίνοβ - Αλέξι Σβεντ δεν θα μας βοηθήσει και τόσο στο οικονομικό κομμάτι, καθώς χάσαμε πολλούς σπόνσορες μετά από την πανδημία του κορονοϊού. Το μπάτζετ της επόμενης περιόδου θα είναι δραματικά μικρότερο. Κατά τα άλλα, παραμένουμε μέτοχοι στη EuroLeague και συμμετέχουμε σε όλες τις διαπραγματεύσεις, αλλά από απόσταση. Όσο περίεργη κι αν είναι η κατάσταση, παραμένουμε σε επικοινωνία" πρόσθεσε ο Βατούτιν.