Skip to main content

Μπουγιουκτσεκμέτσε-Εφες 83-76: Και ήττα και νέος τραυματισμός του Λάρκιν για τους πρωταθλητές Ευρώπης

 Η Μπουγιουκτσεκμέτσε χάλασε το πάρτι της επιστροφής του Σέιν Λάρκιν στα παρκέ που τραυματίστηκε εκ νέου στις αρχές τη τέταρτη περιόδου και νίκησε εντός έδρας την Εφες με 83-76 και ανέβηκε στο 2-7, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπεσαν στο 6-3.

Δυναμικό ξεκίνημα για την Εφές, η οποία ήταν μπροστά με έξι πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου (17-11). Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τους μπλε να διατηρούν το προβάδισμα τους και προηγήθηκαν με τρεις πόντους στο τέλος του ημιχρόνου (38-35).

Το ματς έγινε ντέρμπι στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με ένα πόντο στο τέλος της τρίτης περιόδου (57-56). Η Μπουγιουκτσεκμέτσε ανέβασε ρυθμό στην τέταρτη περίοδο και κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την Εφές με 83-76. Οι πρωταθλητές Ευρώπης "πάγωσαν" στις αρχές της τέταρτης περιόδου, όταν είδαν τον Σέιν Λάρκιν να τραυματίζεται εκ νέου, αυτήν την φορά στο πόδι. 

Από την Μπουγιουκτσεκμέτσε διακρίθηκαν οι Χάρρις και Σαγιούς με 17 πόντους έκαστος. Από την Εφες ξεχώρισε ο Μπράιαντ με 18 πόντους, με τους Κλάιμπερν και Ζίζιτς να σκοράρουν από έντεκα πόντους έκαστος. 

Δεκάλεπτα: 11-17, 35-38, 57-56, 83-76