Skip to main content

Αποφασίζει μέσα στις επόμενες ημέρες η τουρκική ομοσπονδία

Η τουρκική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι περιμένει τις συστάσεις από τους αρμόδιους φορείς για τη συνέχεια των πρωταθλημάτων.

Οι άνθρωποι της τουρκικής ομοσπονδίας δεν βιάζονται να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον των φετινών πρωταθλημάτων, καθώς δεν πήραν απόφαση για οριστική διακοπή, ούτε για συνέχιση.

Ουσιαστικά, με την ανακοίνωσή τους εξήγησαν ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να πάρουν οριστικές αποφάσεις και θα περιμένουν τις αναλύσεις των φορέων υγείας.

Αναλυτικά:

«Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις αναφορικά με την επιδημία του κορονοϊού, οι επιπτώσεις της οποίας συνεχίζοντας τόσο στη χώρα μας όσο και σε όλο τον κόσμο.

Ως τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ, είχαμε δεσμευτεί να ανακοινώσουμε μέχρι τις 30 Απριλίου τις αποφάσεις για το πρωτάθλημά μας, αποδείχθηκε όμως ότι χρειαζόμαστε περισσότερο καιρό για να εξετάσουμε την κατάσταση.

Θα ανακοινώσουμε την απόφασή μας τις επόμενες ημέρες, μετά τις γνωμοδοτήσεις της επιστημονικής επιτροπής των αρμοδίων Υπουργείων και συλλόγων σχετικά με αυτή την ευαίσθητη κατάσταση όπου όλα τα σενάρια, μαζί και η συνέχιση των πρωταθλημάτων μας, είναι έτοιμα και η έκθεση της επιτροπής Υγείας έχει ολοκληρωθεί».