Skip to main content

ACB: Οι ομάδες θα δηλώνουν αποστολή 2 ώρες πριν τον κάθε αγώνα, δεν υπάρχουν όρια εγγραφών ή αποχωρήσεων για παίκτες

Η ACB ανακοίνωσε μερικές αλλαγές ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα.

 Η έναρξη της σεζόν σε όλα τα πρωταθλήματα μπάσκετ στην Ευρώπη είναι πρό των πυλών και η ACB ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές πριν την εκκίνηση της καινούργιας χρονιάς.

Αρχικά, δεν θα υπάρχουν όρια και περιορισμοί εγγραφών ή αποχωρήσεων για παίκτες στην νέα χρονιά, σε αντίθεση με την περσινή σεζόν που το όριο ήταν οι 22 αλλαγές. Πάντα πρέπει να υπολογίζουμε τους δώδεκα παίκτες που είναι δηλωμένοι για την αποστολή των ομάδων στους αγώνες των διοργανώσεων της ACB. Γενικότερα, κάθε ομάδα έχει την δυνατότητα για μια δεξαμενή maximum 20 παικτών μέσα στην σεζόν. Αυτό το όριο δεν επηρεάζεται από παίκτες από χαμηλότερες κατηγορίες. Οι αλλαγές των πακτών μπορούν να γίνουν έως και δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη κάθε αγώνα.

Η επίσημη αποστολή στην ιστοσελίδα της ΑCB θα περιλαμβάνει πάντα όλους τους παίκτες που έχουν δηλωθεί για τον αγώνα. Μόλις κλείσει η περίοδος μετακίνησης για κάθε αγώνα, η ΑΨΒ θα αναφέρει τυχόν νέες προσθήκες και αλλαγές που έχουν συμβεί στο άρθρο "Live of the day" στον ιστότοπό της. Παρομοίως, μία ώρα πριν τον αγώνα, μπορείτε να συμβουλευτείτε το τελικό «ρόστερ» της ομάδας που είναι εγγεγραμμένο στο ρεπορτάζ αγώνα στο ACB Live.