Skip to main content

Καϊταντζίδης: «Εξαιρετικές οι συνθήκες στην Γκαλίλ Γκιλμπόα»

Για την παρουσία του στο τεχνικό τιμ της Γκαλίλ Γκιλμπόα και την πορεία της ομάδας, μίλησε στο EOK WEB Radio ο Μπάμπης Καϊταντζίδης.

Αναλυτικά ο Έλληνας προπονητής μίλησε:

Για τις συνθήκες στην Γκαλίλ Γκιλμπόα: «Είναι εξαιρετικές οι συνθήκες, έχει ό,τι χρειάζεται κάποιος για να δουλέψει και ν’ αφοσιωθεί μόνο στη δουλειά του. Η ομάδα είναι πάρα πολύ οργανωμένη, οι άνθρωποι σού προσφέρουν τα πάντα εδώ, από συνθήκες δουλειάς, από εργαλεία δουλειάς, μέχρι ό,τι μπορεί να φανταστεί ο καθένας για την προσωπική του ζωή. Μπορείς να είσαι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που δύσκολα το συναντά κανείς σε ομάδα. Όλο αυτό μού έχει κάνει θετική εντύπωση».

Για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας: «Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά σ’ εμάς. Είμαστε στην τελευταία θέση, έχουμε καιρό να κερδίσουμε, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο, ώστε να δώσουμε μια μικρή χαρά σ’ αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν τα πάντα για ‘μας και να βαδίσουμε σε καλύτερο “μονοπάτι”».

Για την ανταπόκριση του κόσμου στην ομάδα: «Η ομάδα βρίσκεται είναι μια πολύ μικρή κοινότητα. Εδώ ζουν δυόμισι χιλιάδες άνθρωποι, οπότε η μόνη τους διασκέδαση είναι ο σαββατιάτικος αγώνας της ομάδας. Βρίσκονται κοντά στην ομάδα και αυτό το βιώνουμε και στην καθημερινότητά μας, όταν θα βγούμε να περπατήσουμε ή να πάμε στο σούπερ μάρκετ. Μας αναγνωρίζουν και αυτό είναι πολύ θετικό. Μας στηρίζουν παρά τα άσχημα αποτελέσματα και αυτό είναι κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση. Είναι μια διαφορετική κουλτούρα σε σχέση με την Ελλάδα όσον αφορά αυτό το κομμάτι».

Για τους Τρε ΜακΛιν και Τσαντ Μπράουν, όπου έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα: «Και οι δύο λατρεύουν την Ελλάδα και οι δύο έχουν παίξει σε δύο διαφορετικές ομάδες, αλλά αμφότεροι στο Περιστέρι. Έχουμε πάρα πολλούς κοινούς γνωστούς και οι ιστορίες που λέμε κάθε μέρα για την Ελλάδα, για το τι βιώσαμε εκεί πέρα και το τι ζήσαμε τις χρονιές που ήμασταν εκεί, πραγματικά είναι το επίκεντρο των συζητήσεων. Αυτό κάνει και τους υπόλοιπους Αμερικάνους να έρχονται και να ρωτούν για την Ελλάδα και φυσικά τους λέμε τα καλύτερα».