Skip to main content

Μπλατ: «Προτεραιότητά μου είναι η πολιτική»

Με τη θητεία του στους Νιου Γιορκ Νικς να έχει ολοκληρωθεί, ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για τα σχέδιά του και τόνισε ότι προτεραιότητά του είναι να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε το γεγονός ότι αποχώρησε από τους Νικς ενώ τόνισε ότι προτεραιότητά του είναι να ασχοληθεί με την πολιτική, ή ακόμα και τα media.

Αρχικά, μιλώντας στο Sport 5 σχολιασε την μη ανανέωση του συμβολαίου του με τους Νικς:

«Δεν ήταν δική μου απόφαση. Εγώ πήγα στους Νικς έχοντας συμβουλευτικό ρόλο ως το τέλος της σεζόν. Δυστυχώς όμως η σεζόν διακόπηκε απότομα λόγω του κορωνοϊού, έτσι και το δικό μου συμβόλαιο έληξε. Πρόσφερε ό,τι μπορούσα το διάστημα που έμεινα στην ομάδα. Η θέση της στην κατάταξη βελτιώθηκε, αν και δεν ήταν δικό μου έργο αυτό. Αισθάνομαι, όμως, ότι έβαλα κι εγώ το χέρι μου και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Όσον αφορά στις σκέψεις του για το μέλλον, εξήγησε ότι:

Θα ήθελα να αξιοποιήσω τις εκτεταμένες εμπειρίες μου ως προπονητής εκπροσωπώντας με κάποιον τρόπο το κράτος του Ισραήλ. Είτε στο πεδίο της διπλωματίας είτε σε αυτό της εκπαίδευσης. Καμιά φορά κλείνει μια πόρτα, αλλά την ίδια στιγμή ανοίγει ένα παράθυρο. Πράγματι, είναι μια βασική προτεραιότητά μου αυτή. Θα μπορούσα επίσης να γράψω ένα βιβλίο ή ακόμα να ασχοληθώ με τα media».