Skip to main content

Γερμανικό Κύπελλο: Νίκησε η Μπάμπεργκ την Ούλμ, άνετα η Βόννη και η Ράστα Βέχτα

Οι Μπάμπεργκ, Βόννη και Ράστα Βέχτα νίκησαν τις Ουλμ, Όλντενμπουργκ και Γκίσεν αντίστοιχα στο πλαίσιο του Κυπέλλου Γερμανίας.

Το Γερμανικό πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει ακόμη και οι ομάδες που δεν έχουν ευρωπαικές υποχρεώσεις, έκαναν στο Κύπελλο Γερμανίας τις πρώτες τους επίσημες εμφανίσεις στην φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

Ούλμ-Μπάμπεργκ: 65-74

Οι φιλοξενούμενοι με ένα επί μέρους 20-14 στην δεύτερη περίοδο δημιούργησαν μια διαφορά στο σκορ, την οποία κράτησαν μέχρι τέλος και νίκησαν την Ούλμ με 74-65.

Από την Ούλμ διακρίθηκαν οι Κοπέν και Ομπστ με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα, ενώ από την Μπάμπεργκ ξεχώρισαν οι Λάρσον και Βιτάλι με 16 και 15 πόντους.

Βόννη-Όλντενμπουργκ: 90-76

Η Βόννη είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, παρόλο που δεν κατάφερε να ξεφύγει με μεγάλη διαφορά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι νίκησαν την Όλντενμπουργκ με 90-76.

Από την Βόννη, ο Κράτζερ πέτυχε 21 πόντους, ενώ από την Όλντενμπουργκ διακρίθηκαν οι Μαχάλμπασιτς και Χερέρα με 20 και 12 αντίστοιχα.

Ράστα Βέχτα-Γκίσεν 99-85

Η Ράστα Βέχτα με ιδιαίτερη άνεση νίκησε την Γκίσεν με 99-85, έχοντας ως πρώτους σκόρερ τους Σαλουμού και Χέρκενχοφ με 20 πόντους έκαστος. Από τους φιλοξενούμενους οι Τόμας  και Ράιλι είχαν από 19 και 16 πόντους αντίστοιχα.